Enkele reacties van cliënten over Psycholoog Bergen op Zoom

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen:

5/5

“Ik had “ja” gezegd op de uitnodiging van mijn vrouw om samen in relatietherapie te gaan, maar was wel sceptisch. Ik had Ellen gevraagd om na elke sessie huiswerk/praktische tips te geven om verder te komen en dat heeft goed gewerkt. Zit je (een beetje) vast in je relatie, dan is het een aanrader om bij Ellen op bezoek te gaan.”

5/5

“De begeleidingsvorm gaf me heel veel handvatten en ik kreeg weer zelfvertrouwen.”

5/5

“Door Ellen heb ik op een nieuwe, positieve manier naar het leven leren kijken.”

5/5

“Ellen heeft mij op prettige en eerlijke wijze ondersteund in mijn zoektocht.”

4/5

“Vriendelijke omgeving thuis, kopje koffie erbij en het uur is zo voorbij, jong en enthousiast, geeft goed handvatten en veel stof tot nadenken.”

5/5

“De eerste keer dat ik bij Ellen op de bank zat was ik erg ongelukkig en zag ik niets meer dan een bodemloze put. Na een paar gesprekken leerde ik om te praten, emoties kwamen los, iets wat ik niet gewent was. Ik stopte het liefst mijn gevoelens weg en ging verder met een grote glimlach voor de buitenwereld. Door Ellen heb ik op een nieuwe, positieve manier naar het leven leren kijken. De belangrijkste dingen die ik geleerd heb zijn: voor mezelf op te komen, minder onzeker te zijn, dingen los te laten en ze te accepteren voor wat ze zijn. Nu heb ik mezelf weer terug gevonden. Ik ben gelukkig en heb zo veel dingen geleerd waar ik veel aan heb. Ik had nooit gedacht dat dit mogelijk zou kunnen zijn in zo’n korte tijd. Alleen had ik dat nooit gekund. Bedankt Ellen.”

4/5

“Ik kwam bij Ellen terecht omdat ik op dat moment behoefte had aan enige ondersteuning om het een en ander te verwerken en op een rijtje te zetten. Ellen heeft mij op prettige en eerlijke wijze ondersteund in deze zoektocht en zij heeft mij leren inzien dat je zelf verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt en dat je dus hierop zelf invloed kunt uitoefenen. Bovenal heeft ze mij het respect voor mijzelf teruggeven. Ik kan terugzien op fijne gesprekken die mij hebben geholpen. Ik geniet elke dag een stukje meer.”

4/5

“Door stress en faalangst o.a. kreeg ik last van angstaanvallen. Ellen heeft mij geholpen om hiermee om te gaan. Door de nuchtere therapie heb ik er veel minder last van en begrijp ik beter waarom ik deze angsten voelde. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Ellen en ik ben dan ook blij dat ik zo snel bij haar terecht kon. Zonder de therapie was het mij nooit gelukt om weer zo lekker in mijn vel te zitten. Dankjewel!”

4/5

“Ellen als psycholoog helpt mensen altijd op een hele toegankelijke, eerlijke maar altijd respectvolle manier bij het terugvinden en vooral ook behouden van hun eigen kracht!”

5/5

“Ellen heeft met haar adviezen dus tools onze relatie en ons gezin weer rust kunnen geven.”

Heb je nog vragen of wil je meer weten over mij? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in naar Psycholoog Bergen op Zoom.