Klacht over de behandeling van Psycholoog Bergen op Zoom?

BIG geregisteerd GZ Psycholoog

Ik ben geregistreerd GZ Psycholoog bij het BIG. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Het betekent ook dat een deel van de behandeling waarschijnlijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar.

Een klacht? Vertel het mij

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta openen voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met je weer een positieve ervaring van te maken. En nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kun je altijd bij het BIG terecht.

Zorgvuldige afhandeling via BIG

Zorgbelang Nederland behandelt je klacht. Zij kunnen je adviseren, het is een onafhankelijke organisatie die je de weg wijst en helpt bij het indienen van uw klacht. Het telefoonnummer is 0900-243 70 70.

Voor meer informatie kan je terecht op de website Zorgbelang Nederland. Je kunt je klacht ook direct indienen bij het tuchtcollege. Op de site Tuchtcollege Nederland vind je het adres vinden van het regionaal tuchtcollege in jouw regio. Dit tuchtrecht is er om de kwaliteit van de gezondheidszorg te beschermen.

Contact

Wil je meer weten over de klachtenprocedure, of heb je een vraag over hoe ik je kan helpen – bel of mail gerust even naar psychologenpraktijk GZ Psycholoog Bergen op Zoom. Ik los het graag voor je op.